Ce au în comun un producător de parchet și unul de motociclete?

Showroom Ducati cu podeaua Evertech
  • Colecție: EVERTECH
  • Culoare: Dark
  • Senzație finisaj: Quartz
Parchet Nadura Nero Ducati
  • Îmbinare: TLS-Plus
  • Încălzire pardoseală: Da
  • Protecție incendiu: BFL-S1
Parchet Naduro Nero Ducati

Textură în relief

Parchet Evertech Ducati

Producătorii de motociclete și-au dorit foarte mult, pentru showroom-urile din Italia și cele din orașele cu prezență puternică, un model unic de pardoseală care să îmbine un aspect demn de talia brandului, inovație tehnică și calitate pe termen foarte lung.

#Skema s-a ridicat la așteptările celor de la #Ducati. Ba, putem chiar spune că le-a și depășit, având în vedere faptul că anual este reconfirmat parteneriatul pentru poziția de furnizor oficial.

”Podeaua pe care vor sta motociclete trebuie să semene cu asfaltul negru al circuitului, să fie foarte rezistentă, să poată fi aplicată indiferent de loc atât la propriu cât și la figurat.” Un brief simplu pe hârtie, însă destul de provocator din punct de vedere tehnic.

Proiectul care transpune în realitate un concept de calitate italiană, potrivit pentru începutul unei lungi prietenii, se numește Nadura Nero Ducati. Traficul intens din showroom-uri, roțile grele ale motocicletelor, standurile Ducati sunt completate cu tehnologia Skema.

Gradul foarte ridicat de rezistență, dovedit în final la testul Nadura Nero, pliat pe un sistem de aplicare foarte simplu si ultra subțire au convins.

Nero Ducati – Quartz #Finishing – face parte din colecția Evertech:

Skema iși confirmă, astfel, poziția pe piața internațională a marilor producători de elemente de design interior și exterior, iar Ducati iși pot încinge, fără probleme, cauciucurile pentru un sezon de #MotoGP, sperăm în favoarea lor, contând pe #Nadura.

Dacă nu ai ajuns, încă, la un showroom Ducati, te așteptăm, cu drag, la showroom-ul nostru din București, str.Băneasa nr.30, pentru experiența Nero Ducati… vrum…vruuuuum…

#pavimentibymalman #showroom #allaboutthefloor #nero #evertech