Proiectare și tehnologie

EVERTECH 805 NERO RADISEverTech este un nou concept de pardoseală, datorită Wood Powder, un brevet exclusiv care combină un compus de praf de lemn cu rășină melaminică catalizată de abur, care a făcut posibilă aducerea unei rezistențe la șocuri și zgârieturi cu grosime mică niciodată găsit în podele calde. EverTech este ultra-performant și rezistent la picături și impact, total reciclabil, colorat în masă și structurat la suprafață. Decorurile Evertech sunt disponibile în două dimensiuni și au multe texturi: rășină, cuarț, oțel și radis, care conferă suprafeței un efect realist chiar la atingere, reluând diferitele materiale.

Pardoseala EvertTech este evoluția îmbunătățită a performanței, tehnologiei și finisajelor Nadura. Rezultatul anilor de cercetare a dat naștere unui material real nou. Astăzi, această pardoseală tehnologică a fost echipată cu inovații substanțiale care o fac și mai performantă:

  • antimicrobian
  • culori și nuanțe noi
  • plăci moderne de mari dimensiuni
  • clasificare nouă a finisajelor de suprafață

Aspectul modern care amintește de materiale precum roca, betonul sau metalul. Grosime ușoară și subțire, dar rezistentă la șocuri și zgârieturi. Definirea EverTech într-un singur cuvânt nu este ușoară, deoarece ceea ce este nou și inovator găsește cu greu o sinteză care îl descrie. Ceea ce este ușor de înțeles este că EverTech este o pardoseală cu un nivel ridicat de tehnologie capabilă să combine calitățile materialelor de pe antipode și să le aplice pe suprafețe. O pardoseală practică, atât în așezare (plutitoare), cât și în curățenia zilnică care nu necesită întreținere, o pardoseală care poate fi introdusă în cele mai variate proiecte de amenajare.