Bine ați venit într-o lume verde
Cu ajutorul partenerului nostru, Verde Profilo, aducem natura în casele și birourilor voastre.
Vă oferim 4 soluții #green, atât pentru interior cât și pentru exterior: MOSSWall, VP-Easy, VP-Cloud și grădini verticale, benefice pentru mediul înconjurător și pentru om prin purificarea aerului sau mențineara stabilă a unui nivel optim de umiditate, oferind un aer proaspăt și relaxant.

 

 

MOSSwall®

 

 

 

 

 

 

MOSSwall® este sistemul inovator pentru grădinile verticale interioare care nu necesită întreținere. Sistemul patentat de Verde Profilo® este conceput pentru a crea rapid un perete natural sugestiv în diferite nuanțe.
Având cunoștințe despre plante și un ochi făcut pentru design, Stefano Laprocina, owner-ul Verde Profilo, a găsit frumusețe naturală în licheni și astfel a început să analizeze modalități de aplicare a celor două într-un sistem semnificativ care ar putea fi încorporat fie în spațiul intern, fie în cel comercial.

Ce este MOSSwall®?
În 2009 VERDE PROFILO® a descoperit o modalitate de conservare a lichenilor naturali utilizând o aplicație 100% ecologică care ar permite așezarea lichenilor pe o bază care ar putea fi instalată pe pereți. Această invenție a condus la brevetul pentru MOSSwall®.

 

Care sunt caracteristicile MOSSwall®?
MOSSwall® are multe caracteristici unice, dar poate cea mai importantă este că nu necesită întreținere și este amestecul sinergic final de natură și design.

Fabricat manual în Italia și livrat la nivel mondial, MOSSwall® este liderul mondial în acest tip de aplicații materiale. Cu toate acestea, MOSSwall® nu este pur și simplu un produs frumos, ci are și o funcție importantă. Într-adevăr, prin exploatarea proprietăților naturale ale lichenilor, acesta este certificat ca dispozitiv rezistent la foc și izolator fonic. Practic, aceasta înseamnă că zonele care prezintă niveluri ridicate de reverberație sau ecouri pot fi controlate eficient cu MOSSwall®.

 

Din ce este compus MOSSwall®?
MOSSwall® este produs din licheni naturali pentru uz interior. După recoltarea din surse durabile, MOSSwall® este stabilizat și este supus unui tratament antistatic pentru a preveni captarea prafului.

Datorită structurii sale moleculare, MOSSwall® necesită o umiditate relativă de 40-50% și nu apreciază lumina directă a soarelui. Cu toate acestea, datorită conservării și tratamentului antistatic, MOSSwall® nu necesită niciun fel de întreținere.

 

Cum este instalat MOSSwall®?
Fiecare floare de MOSSwall® este manipulată cu atenție de personalul fabricii care aruncă secțiunea bazală nedorită, care este reciclată pentru o utilizare viitoare pentru o altă aplicație. Apoi este așezat manual cu grijă pe o tavă. La finalizarea acestei etape, tăvile sunt supuse controlului calității înainte de a fi ambalate pentru expediere.

MOSSwall® este sistemul de care aveți nevoie pentru a vă afișa designul. Fie că doriți să-l instalați pur și simplu pe un perete sau să aveți un perete modular, de sine stătător, acesta este un sistem complet studiat pentru a satisface cerințele dumneavoastră.

MOSSwall® este pe deplin garantat timp de 5 ani de la data cumpărării și este, de asemenea, complet testat și certificat pentru controlul focului, acustic și antibacterian.

 

În ce culori este disponibil MOSSwall®?
Disponibil în 23 de culori, MOSSwall® poate fi utilizat în mai multe moduri pentru branding corporativ, design interior unic, control sunet, soluții de lumină și mobilier sau pur și simplu pentru a aduce natura în interior. Nu există nicio limită cu privire la ceea ce puteți proiecta cu MOSSwall®.

 

 

VP-Easy

 

 

 

 

 

 

Grădina verticală inteligentă

 

VP-EASY este peretele verde inteligent de la Verde Profilo®, rezultatul unei cercetări tehnologice și de proiectare atente.

Este configurat ca o grădină verticală inovatoare cu dimensiuni fixe, perfectă pentru transformarea oricărei suprafețe într-un perete viu și autosuficient.

Totul în simplitate maximă și fără a fi nevoie de o conexiune externă de apă pentru irigarea plantelor, datorită sistemului său circular programabil de pe smartphone.

Descarcă fișa tehnică completă

VP-Cloud

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Un produs inovator, natural și funcțional, capabil să se integreze în viața de zi cu zi a oamenilor, transformând un element precum iluminatul într-un element decorativ împodobit de plante.

Ideea s-a născut din necesitatea introducerii plantelor în medii interioare cu spațiu limitat: dimensiunea „tavan” devine un spațiu verde utilizabil.

Un produs proiectat de Verde Profilo® în colaborare cu designerul de grădini Francesca Paolucci, compus dintr-o carcasă din metal vopsit, disponibil în 2 culori și în 2 dimensiuni, echipat cu un senzor pentru umectarea esențelor, sistem de fitostimulare integrat pentru creșterea corectă a plantelor și o iluminare de bază.

Plantele sunt plantate în tava VP-MODULO compusă din EPP, proiectată și brevetată de Verde Profilo® pentru a îmbunătăți acomodarea și protecția plantelor.

Descarcă fișa tehnică completă

Grădini verticale

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Visezi la o zonă verde relaxantă în casa sau biroul tău, dar îți lipsește spațiul? Creați un cadru luxuriant și dați o notă eclectică spațiilor dvs. cu designul nostru exclusiv de grădină verticală.

 

Sistemul nostru Giardini Verticali (grădină verticală) este un proiect peisagistic creat pentru a furniza atât spațiilor interioare cât și exterioare structuri moderat groase pe care se pot dezvolta rădăcinile udate de un sistem de fertilizare programat.

 

Experiența noastră în verde vertical ne-a permis să concepem un sistem inovator pentru realizarea grădinilor verticale modulare: VP-MODULO

Proiectanții noștri aleg speciile de plante în faza de proiectare, având în vedere mediul specific în care va fi amplasată grădina verticală și, în special, expunerea la soare, iluminarea naturală și aerarea.

 

Acest sistem nu are nevoie de plante precultivate. Structura încorporează aspectul tradițional al pereților cortină, cu panouri și două straturi de țesut tehnic cu specii de plante înrădăcinate. De obicei, peretele nu necesită lucrări prealabile: structura are dimensiuni generale mici de doar câțiva centimetri și o alimentare continuă cu apă. Sistemul de irigații nu este vizibil din exterior și alimentează grădina printr-o linie aeriană. Este monitorizat constant de o unitate de control programată pentru a se potrivi nevoilor reale ale grădinii. Instalația tehnologică, care se află în general într-un spațiu mic, furnizează în mod regulat îngrășăminte pentru speciile de plante. Întreaga structură portantă și instalarea sistemului de irigare nu lasă să se scurgă nici umezeală, nici apă pe perete.

 

În general, unitatea tehnologică a sistemului de irigații este aproape de grădina verticală, într-o cameră sau zonă tehnică accesibilă pentru întreținere. Acesta cuprinde un rezervor care conține îngrășământul și un dozator, care extrage îngrășământul din rezervor, în funcție de doze și rapoarte specifice, și îl alimentează în sistemul de circulație a apei.

Vrei și tu o soluție #green pentru casa sau biroul tău? Vrei soluții pentru intelegiente pentru clienții tăi sau pentru complexul pe care îl administrezi? Solicită detalii: