Gama: Contemporan

Colecția: ME_TAL Pearl

Producător: Sichenia

Grosime: 10 mm

Dimensiuni: 60×120

Aplicabilitate: pardoseală/vertical – interior/exterior

Coeficient anti-alunecare: R10 A+B SoftGrip

Variațiune culoare: V4

  • Nu se deformează, rezistă la temperaturi sub zero și nu este afectată de schimbările de temperatură
  • Nu reține murdăria și este ușor de curățat. Rezistență la acizi și baze
  • Nu prezintă fenomene de dispersie a materialelor toxice în aer
  • Material ecologic (reciclare completă)
  • Porozitate redusă (<0.1%)
  • Reacție foarte bună ignifugă
  • Reține surplusul de energie
  • Nu poartă și nu transmite elemente toxice, suprafața fiind anti-bacteriană

Baie în design Contemporan, ME_TAL Pearl

 

Trecerea timpului oxidează suprafețele metalice. Această reacție chimică este esența gamei ME_TAL.

 

Sichenia a găsit inspirație în acest fenomen natural pentru a proiecta acest produs original și autentic. Unicitatea sa este înrădăcinată în culorile variate și calitățile de refracție care sunt distinctive în metale.
Tonurile intense și distincte, îmbogățite cu nuanțe policrome contrastante, sunt stăpânite cu meticulozitate de atingerea umană.

 

Me_tal a fost conceput pentru a fi utilizat în diferite contexte. Poate fi elementul dominant în orice spațiu, dar în același timp poate fi considerat un crossover deoarece se îmbină perfect cu toate celelalte produse. Întregul său potențial este clar afirmat atunci când este amestecat cu alte produse contemporane, cum ar fi piatra sau betonul.

 

Datorită caracteristicilor tehnice remarcabile ale ceramicii porțelanate Sichenia, Me_tal poate fi utilizat pentru acoperirea podelei și a pereților în toate tipurile de medii precum spații rezidențiale și comerciale, baruri, magazine și restaurante.

 

Finisajul SoftGrip este neted și plăcut la atingere, dar are în același timp proprietăți anti-alunecare și caracteristici tehnice de vârf. Această nouă tehnologie permite amplasarea aceluiași produs în zone diferite, poate fi folosit atât în interior cât și în exterior, rezidențial și comercial găsindu-le armonia și echilibrul.

 

Nu mai este nevoie să alegeți colecțiile în funcție de utilizarea prevăzută, datorită nanotehnologiei este acum posibil ca cele mai bune caracteristici ale ceramicii să se regăsească într-un singur produs.