Curte, spațiu exterior

Zona de exterior a proiectelor poate include, în funcție de scopul final dorit: gradină sau alte tipuri de spații verzi, locuri de joacă sau de relaxare, pavaj, terase sau decking de diferite tipuri. Fiecare având nevoie, binențeles, de accesoriile care fac posibilă aplicarea conform planului de proiect.

Soluțiile pe care le propunem au la baza folosirea unor materiale precum: ceramică, HDPE și fibră de lemn, rășini epoxidice, licheni stabilizați sau plante dedicate decorului exterior.

Deasemenea, aspectele tehnice și cele de mediu sunt foarte importante pentru noi, iar alegerea furnizorilor a ținut și de criterii precum: proveniența materialelor, gradul de reciclare al materialelor folosite, protejarea mediului, reținerea surplusului de energie sau proprietăți anti-bacteriene și igiena suprafețelor prin care să fie evitată transmiterea elementelor toxice.

În completare, la fel de importante, câteva aspecte tehnice prioritare: rezistența la foc, șoc termic, acizi/baze, anti-derapant, reacție la presiune ori absorbția apei.

Câteva exemple, generale:

Finisaje exterioare

Cu toții ne dorim colțul nostru de rai, care să îmbine confortul idei de ”acasă” cu o conexiune către natură. În completare avem o responsabilitate față de mediu și să optimizăm eficiența energetică în proiectare, construcție și exploatare.

Soluțiile Pavimenti sunt certificate în acest sens.

Câteva exemple, generale:

  • Placări fațadă: ceramică porțelanată, Sichenia (IT)

https://www.sichenia.it/en/collections/pave-wall-dolmen/

  • Gradină pentru fațadă: Verde Profilo (IT)

https://verdeprofilo.com/en/vertical-gardening/green-wall

  • Scări: SKEMA (IT)

https://www.skema.eu/en/rivestimenti-per-esterni

Amenajări decorative și finisaje interior

Locul cel mai important: ”acasă”, fie că este la propriu ori ne petrecem atât de mult timp acolo încât putem să folosim aceeași expresie.

Prin conceptul Pavimenti by Malman ne-am propus să transformăm ideile în realitate, astfel rămâne în grija beneficiarului să aleagă temele de design, lăsând calitatea și aspectele tehnice în responsabilitatea noastră.

Responsabilitatea se traduce foarte simplu, prin proprietăți ce protejează familia și mediul.

Produsele care compun soluțiile noastre nu poartă și nu transmit elemente toxice, suprafețele sunt 100% igienice și anti-bacteriene, ușor de curățat, rezistente la acizi și baze, porozitate redusă, rezistență la umiditate și stagnarea apei (24h), rezistente la foc, plus că nu rețin surplusul de energie și sunt foarte practice la instalare.

Spații comerciale, birouri

O provocare constantă: atmosfera primitoare în spațiile care generează trafic intens.

Experiența completă a clientului, trăită într-un spațiu comercial, este completată și de stilul de amenajare dorit. Deasemenea plăcerea de a lucra de la birou ține și de calitatea finisajelor alese.

Aspectul (diversificat în funcție de tema dorită) nu este suficient, beneficiile expuse pentru amenajările de interior-rezidențial se păstrează, dar completăm cu clasa maximă de reacție la foc (Bfl-s1), rezistența la trafic și uzură, aderență, abraziune, controlul umidității plus proprietăți fonice.

Wellness

Aria care exprimă cel mai complet mixtul de spațiu curat, cald, primitor, încăpător și sigur. Locul în care nu doar designul este important ci și calitatea materialelor, exprimată prin proprietăți tehnice destul de provocatoare.

Dacă la categoriile trecute am menționat partea de igienă (anti-bacterian), aspectul primitor (design) și căldura (la propriu, prin sistemele de încălzire, pretabilitatea materialelor pentru aceste sisteme) și rezistența la apă (până la 24h), acum este randul nanotehnologiei Soft Grip.

Aceasta face finisajul neted și plăcut la atingere, dar în același timp are proprietăți antiderapante și caracteristici tehnice de înaltă calitate. Materialul devine extrem de adaptabil, perfect pentru interior și exterior și pentru medii publice sau private.

Este produs cu minimum 40% material reciclat și nu prezintă fenomene de dispersie a materialelor toxice în aer. Această caracteristică îl face un material ecologic.

Materialele care compun soluțiile recomandate sunt dedicate spațiilor unde apa și umezeala sunt prezente.

https://verdeprofilo.com/en/mosswall

Tehnologie și design

Partenerii noștri se adaptează noilor cerințe din piață. Beneficiarii finali, constructorii, dezvoltatorii, autoritățile au solicitări proprii, toate cu scopul de a avea un rezultat final sustenabil pe termen lung.

Provocările actuale sunt un mixt între vechi: design atractiv, materiale practice la aplicare și întreținere, rezistență la diverși factori externi; și nou: eco-friendly, anti-bacterian, smart.

Câteva exemple care ne definesc partenerii:

Concept

Credem în transpunerea ideilor individuale în proiecte reale foarte expresive și durabile.

Prin diversitatea produselor pe care le distribuim, rețeaua de colaboratori pentru furnizarea de servicii (inclusiv desgineri/arhitecți, echipe de montatori) și procesul activ de consultanță oferit de echipa Pavimenti, putem parcurge cele mai importante etape alături de beneficiarul final, astfel încât să ne asigurăm că este mulțumit de rezultat.

Procesul de consultare se face pe bază de proiect, iar recomandarea materialelor este însoțită de:

  • Accesoriile recomandate de către furnizor
  • Soluțiile de igienizare și mentenanță
  • Fișă de instalare
  • Fișă de produs
  • Garanție pentru materiale, oferită de furnizori

 Un parteneriat sustenabil, constructiv și avantajos pentru toate părțile implicate, se dezvoltă în timp și se bazează, în primul rând, pe încredere.  Astfel, primii pași pe care îi putem parcurge împreună, în această etapă, sunt: să ne cunoaștem și să intrăm într-un exercițiu de ofertare pe diferite cazuri furnizate de dezvoltator sau arhitecți/desgineri.

Întâlnirea poate fi făcută (și ar fi indicat, materialele fiind expuse) la showroom-ul nostru din str. Băneasa 30, sector 1, București.

Mulțumim!

Vă așteptăm să ne cunoaștem,

 

La showroom, în str. Băneasa, nr. 30, sector 1, București

Sau în mediul online:

Sau, cel mai bine și cel mai direct:

office@pavimenti.ro

0720 219 274