Colecția Block este una dintre vedetele noastre, având un design foarte modern și actual. Disponinil în 5 culori și 7 dimensiuni diferite, finisajul de ciment pe care îl oferă această gresie porțelanată poate transforma orice spațiu sau încăpere într-unul modern.

Block culori
Block_Graphite_60x6090x90_esterno_HD-1
Colectia Ciment
7-block-mud-1

Întâlnirea dintre ciment și metal, creează o nouă mișcare fluidă care se schimbă mereu. Această fuziune inspiră Me_tra, un nou proiect ceramic cu caracteristici deosebite și atractive. Suprafețele sunt netede și unice, datorită combinației fermecătoare între reflecție și opacitate, par a fi lustruite de condițile atmosferice. Există mai multe culori calde și reci, pentru a obține cele mai originale și diferite amenajări. Poate fi utilizat în set-upuri extrem de elegante, atunci când este amestecat cu decorarea sa 4Kids și Honeycomb. De asemenea, poate fi utilizat în locații casual, atunci când este combinat cu Me_tal, care devine elementul decorativ pentru set-upuri neconvenționale. Această colecție este o combinație perfectă între rafinament și simplitate. Sichenia este într-adevăr capabil să îmbrace locația exclusivă și casual și întotdeauna să garanteze o gamă largă și performanțe deosebite. Me_tra este o colecție polivalentă, realizată pentru spații interioare și exterioare, amenajare rezidențială și locații publice.

Me_tra culori
Me_Tra_amb_LIVING_zenitale_living_FINAL-2
Me_Tra_LIVING_particolare_3_esterno_FINAL-2
Me_Tra_Reception_V1_FINAL

Pereți și podele din cărămidă îmbătrânite în timp. Atmosfera caldă aduce stil în spațiile contemporane. Spațiile interioare și exterioare dezvăluie armonios farmecul imperfecțiunilor și al culorilor suprafețelor antice, recreate de Sichenia în gresia porțelanată. Soluțiile echilibrate și soluțiile creative se adaptează standardelor estetice actuale, oferind o dispoziție rafinată, dar modernă și oferind un efect vintage autentic.

Block Pave Brick
Colectia Pave Brick bucatarie
PAVE_BRICK_Amb_Bruciato_8x41_Kitchen
Colectia Pave Brick
Space culori
1034499_gunmetal_cucina_ok-2
space_beige_ambiente
Space-Taupe-Living2-1