Nevoile și stilul de viață ale clienților sunt punctul de plecare pentru proiectarea spațiilor verzi cu un design nou și personalizat.

Proveniența: Italia

Produse: Grădini verticale și licheni stabilizați

Vechime: 13 ani

Marca Verde Profilo® s-a născut în 2008 dintr-o idee a lui Stefano Laprocina, un tânăr antreprenor și un cunoscător și iubitor profund al naturii. Din intuiția sa vine MOSSwall®, sistemul original brevetat de Verde Profilo® pentru a crea grădini verticale interioare fără întreținere. De aici au venit și o serie de inovații, produse noi și explorarea continuă completă a conceptului de verde, promovând o nouă filozofie ecologică menită să facă relația dintre individ și natură mai spontană.

Echipa Verde Profilo® este formată din tehnicieni, designeri și arhitecți care împărtășesc misiunea companiei și dragostea pentru natură. Curiozitatea și căutarea continuă de tehnici și materiale inovatoare au determinat Verde Profilo® să refuze conceptul de verde în multiple posibilități de realizare. Exemplele perfecte pentru aceasta sunt grădinile cu stil, Orangeries, grădinile verticale și zidurile vii; dar la fel de importante sunt toate soluțiile de interior realizate cu produsul inovator patentat 100% natural MOSSwall®. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment