• Producător: Sichenia Italia
  • Colecția: Pietre
  • Rectificată: nu
  • Montaj: pardoseală
  • Dimensiune: 60×60 cm
  • Culori disponibile: Antracite, Bianco, Grigio, Taupe

Archea redefinește arhitectura cu un balans armonios între eleganța naturală a pietrei și forța structurală a ceramicii porțelanate.

Cu patru culori naturale disponibile în cinci dimensiuni și două tipuri de suprafețe pentru interior și una pentru exterior, texturile Archea reproduc eleganța pietrei naturale.

Stilul și siguranța sunt oferite de suprafața antiderapantă R11 A + B la dimensiunile 60.5×60.5 și 30×60.5, concepute pentru a oferi suprafețe sigure în condiții uscate și umede. Potrivit pentru aplicare în aer liber și pentru spații interioare umede. Caracteristici tehnice rămân neschimbate în timp, cu o calitate garantată de antiderapant R11 A + B. Suprafețele Archea rezistă la toate condițiile meteorologice – temperaturile extrem de ridicate sau scăzute și expunerea constantă la lumina soarelui nu schimbă în niciun fel aspectul și structura produsului.

Una dintre caracteristicile gresiei porțelanate Sichenia este să fie complet rezistentă și neschimbătoare. În zonele exterioare, supuse ploii și în apropierea pământului sau a plantelor, suprafața este rezistentă la mucegai și putregai. Suprafețe perfecte pentru o zonă primitoare, relaxante pentru corp și perfecte pentru minte.

*Această gamă este disponibilă în mai multe dimensiuni. Pentru detalii vă rugăm consultați catalogul colecției sau contactați-ne.

*În promoția Black Friday intră doar gama de exterior, nerectificată, dimensiune 60×60.