Archea redefinește arhitectura cu un balans armonios între eleganța naturală a pietrei și forța structurală a ceramicii porțelanate.

Cu patru culori naturale disponibile în cinci dimensiuni și două tipuri de suprafețe pentru interior și una pentru exterior, texturile Archea reproduc eleganța pietrei naturale.

Stilul și siguranța sunt oferite de suprafața antiderapantă R11 A + B la dimensiunile 60.5×60.5 și 30×60.5, concepute pentru a oferi suprafețe sigure în condiții uscate și umede. Potrivit pentru aplicare în aer liber și pentru spații interioare umede. Caracteristici tehnice rămân neschimbate în timp, cu o calitate garantată de antiderapant R11 A + B. Suprafețele Archea rezistă la toate condițiile meteorologice – temperaturile extrem de ridicate sau scăzute și expunerea constantă la lumina soarelui nu schimbă în niciun fel aspectul și structura produsului.

Una dintre caracteristicile gresiei porțelanate Sichenia este să fie complet rezistentă și neschimbătoare. În zonele exterioare, supuse ploii și în apropierea pământului sau a plantelor, suprafața este rezistentă la mucegai și putregai. Suprafețe perfecte pentru o zonă primitoare, relaxante pentru corp și perfecte pentru minte.

 

Archea culori
SICHENIA-ARCHEA-Amb-Bianco-riv20x60-pav60x60-e-mosaico-30x30
SICHENIA-ARCHEA-Amb-LIVING-v2
SICHENIA-ARCHEA-Amb-Taupe-mosaico-03.02

Spiritul natural și designul inovator coexistă în Ardes și Pavé Wall Ardes. Acestea sunt inspirate de frumusețea pietrei și acest lucru permite obținerea unui efect estetic impresionant și a unei performanțe tehnice importante în spațiile arhitecturale contemporane. Acesta este un proiect complet, pentru o flexibilitate semnificativă de utilizare, cu diferite tipuri de suprafețe: de la neted satinat la rugozitatea rocii autentice.

Cele patru culori și trei tipuri de suprafețe pentru două colecții extrem de versatile au fost create pentru a se completa reciproc. Ardes a fost conceput special pentru interioare, iar avantajele sale sunt dimensiunile modulare dedicate podelelor și pereților. Pave Wall Ardes, în schimb, a fost creat pentru a combina performanța tehnică și rafinamentul. „Tenacitatea” pietrei a fost tradusă în termeni estetici, dar și tehnica și siguranța sunt garantate în toate spațiile publice și private.

 

Ardes culori
Immagini 2245
10199200
10199210
Chambord sărbătorește farmecul și măreția castelelor de pe valea Loarei cu o colecție de gresie porțelanată cu efect de piatră, dedicată mediilor de locuit contemporane. Cinci dimensiuni, trei culori și două finisaje de suprafață îndeplinesc cerințele de design interior și exterior diferite, creând o atmosferă de o eleganță actuală.
CHAMBORD este un produs fabricat folosind tehnologia digitală a Sichenia. Sichenia Digital Technology este un proces avansat de fabricație care permite un realism incredibil în producția de gresie porțelanată; dovada acestui lucru constă în numărul mare de variații grafice obținute și fidelitatea uluitoare cu care este reprodus cel mai mic detaliu al materialului natural.
Chambord culori
10177580
10175170
10177530
Modernitatea întâlnește tradiția într-o colecție care oferă rezistența străveche a pietrei într-o nouă opțiune ceramică, oferind interioare și exterioare cu un farmec atemporal.
Chateaux culori
Colectia Chateaux
10198770
10198680

PAVÉ 3.0 înseamnă modernitate fără sfârșit. Punctul de plecare este tradiția, un gust rustic și clasic ținând cont de nevoile actuale. Rezultatul este atmosfera caldă și primitoare.

Acet tip de gresie porțelanată se găsește în dimensiunile 22,5×45 și 22,5×22,5, care oferă diferite soluții de așezare a țiglelor, precum și elemente decorative provenite dintr-o reinterpretare modernă a „cementinei” tradiționale italiene.

Mărimile, culorile, graficele și decorurile conferă fiecărei camere un sentiment de originalitate și plăcere, ca sinteză perfectă între tradiție și modernitate.

PAVÉ 3.0 este un produs fabricat folosind tehnologia digitală Sichenia. Sichenia Digital Technology este un proces avansat de fabricație care permite un realism incredibil în producția de gresie din porțelan; dovada acestui lucru constă în numărul mare de variații grafice obținute și fidelitatea uluitoare cu care este reprodus cel mai mic detaliu al materialului natural.

 

Pave 3.0 culori
Amb-esterno-riv-deco-taupe-e-pav-taupe-225x225-1
Amb-dettaglio-zenit-taupe-225x225-e-deco-225x225-1
Amb-dettaglio-scala-riv-antracite-225x225-e-deco-225x225-2-1

Colecția outdoor este special concepută pentru a rezista condițiilor exterioare. Vine în patru culori, iar dimensiunea standard a plăcii este de 22,5×45.

Acest tip de gresie este potrivită pentru terase și balcoane, placări exterioare, alei, trotuare, parcări, etc.

Pave outdoor culori
Amb-esterno-225x45-beige-copia-1
Amb-etserno-225x45-cenere-copia-1
Amb-esterno-avorio-pav-225x45-copia-2

Versatilitatea acestei colecții constă în posibilitatea de a aplica gresia atât în interior cât și în exterior (unde rezistența și factorii antiderapanți sunt cheie), păstrând frumusețea și designul.

Pave Wall Ardes culori
SICHENIA
Pave Wall Ardes, colecția Pietre
10198540-1

Formele și tradițiile străvechi întâlnesc stilul contemporan în placările de astăzi.

Pentru ca produsul să arate cât se poate de bine, vă recomandăm să folosiți distanțiere de 2 mm pe peretele care trebuie acoperit și sigilat cu chit de aceeași culoare. De exemplu: Pavé Wall Dolmen, Fumo = utilizați N ° 111 Mapei cu granulație fină sau echivalent.

Eco compatibil: provenit din orientarea puternic ecologică a companiei, Pavé Wall Dolmen – la fel ca toate produsele ceramice marca Sichenia – răspunde nevoilor arhitecturii moderne, în efortul său tot mai mare de a folosi fie materiale naturale fie materiale cu origine naturală.
Pave Wall Dolmen culori
Sichenia-Pave-Dolmen-mattone-225x45-2
Sichenia-Pave-Dolmen-savana-11x45-1
dormitor pave wall dolmen

Pentru ca produsul să arate cât se poate de bine, vă recomandăm să folosiți distanțiere de 2 mm pe peretele care trebuie acoperit și sigilat cu chit de aceeași culoare. De exemplu: Pavé Wall House Cemento = utilizați N ° 113 Mapei cu granulație fină sau echivalent.

Eco compatibil: provenit din orientarea puternic ecologică a companiei, Pavé Wall Dolmen – la fel ca toate produsele ceramice marca Sichenia – răspunde nevoilor arhitecturii moderne, în efortul său tot mai mare de a folosi fie materiale naturale fie materiale cu origine naturală.
Pave Wall House culori
Sichenia-Pave-Wall-House-sabbia-165x41-2
casa pave wall house
baie pave wall house

Eleganța naturală a pietrei revine în colecția St_one: un proiect cu personalitate puternică și flexibilitate, care poate fi aplicat în mai multe moduri și oferă întotdeauna senzație plăcută. Aceasta este o colecție pentru pereți și podele, dedicată atât spațiilor interioare cât și exterioare. Punctele sale forte sunt combinația perfectă între stilul modern, versatilitate și performanță ridicată. Opțiunile noastre de culori și trei tipuri de suprafețe permit rezultate excelente în fiecare destinație de utilizare și se pot baza pe o gamă largă de dimensiuni potrivite pentru mai multe soluții de așezare. Efecte fascinante ale continuității stilistice între setările interioare și exterioare. Se concentrează pe mai multe formate cu grosimea de 20 mm concepute special pentru exterior și pe un decor care s-a născut din linia geometrică. Acest set cu dungi amintește de o țesătură și face ca ambientul să fie mai atrăgător și mai elegant. Sichenia a decis în cele din urmă să spargă matrița cu TURTLE, un pentagon care adaugă libertate varietății și designului colecției.

St_one culori
Immagini 2749
10199350
10199320
Stone selection culori
STONE-SELECTION-Amb-Pietranova-Living-Chevron-1
Sichenia_amb_bagno_FINAL-1
STONE-SELECTION-Amb-Borgogna-Meera-bagno-dettaglio-1-1