Vinyl Wood 180R

Vinyl Wood 180R este o podea de vinil evoluat, care combină practicitatea pvc cu noile tehnici de producție de stabilitate, rezistență și durabilitate în timp. Clasa de rezistență 33/42 permite instalarea Vinyl Wood 180R în mai multe medii, de la cel mai simplu rezidențial la cel mai complicat spațiu comercial cu trafic intens de picior. Această podea vinilică, nefiind susținută cu o rogojină, este potrivită atât pentru instalații plutitoare cât și pentru lipit; aceasta din urmă este solicitată pentru acoperire verticală. Finisajele cu efect de lemn au același efect ca parchetul, dar cu un plus de rezistență la umiditate extrem de mare, ceea ce îl face potrivit pentru instalare chiar și la parter, subsoluri și în magazine la nivel de stradă. Suportul RIGID CORE permite instalarea Vinyl Wood 180R chiar și pe pardoseala ceramică cu un dren până la 3 / 4mm, fără a sublinia imperfecțiunile în timp.

vinilici-180r

Vinyl Wood Monarch SP

Vinyl Wood Monarch SP combină covorul SILENT PRO cu cea mai contemporană compoziție de vinil: acest pardoseală este furnizat direct încorporat în scândură și permite adoptarea unui sistem de aplicații comune cu clic, ceea ce face ca instalația să fie foarte simplă și rapidă. Finisajele cu efect de lemn creează medii calde și moderne, dar, în același timp, foarte ușor de curățat cu un trafic ridicat de picior cu clasa de rezistență de 33. Vinyl Wood Monarch SP este oferit la un preț extrem de competitiv și accesibil.

vinilici-monarch

Vinyl Wood Maxi

Vinyl Wood Maxi este bijuteria coroanei colecțiilor de pardoseli de vinil MEG Trading. Datorită structurii sale deosebit de compuse din pvc în partea superioară, miez WPC și mată de plută încorporată, acest produs a devenit soluția ideală pentru cele mai multe utilizări. Instalarea acestui podea special de vinil se realizează atât în mediul intern, cât și în mediul comercial, oferind rezistența chiar și în situații ridicate de trafic de picioare, cum ar fi hoteluri, restaurante, baruri, magazine, centru comercial și multe altele. Dimensiunea extrem de importantă a barei, împreună cu gofra în registru în fiecare decor, fac acest produs unic chiar sub aspectul estetic; formatul triplu în culoarea naturală este punctul culminant care completează oferta unui material care nu face nicio comparație.

vinilici-maxi

Vinyl Tile Monarch SP

Vinyl Tile Monarch SP este un produs inovator creat după standardul calitativ ridicat care face podeaua contemporană și în conformitate cu cele mai recente tehnologii.
Decorul din pvc, suportat și împerecheat cu un SILENT PRO de pardoseală modern, permite instalarea vinilului fără nicio rogojină în prealabil, obținând în același timp o reducere excelentă a zgomotului de 22 de decibeli. Clasa de rezistență 33, face ca instalația să fie potrivită pentru mediul cu trafic ridicat. Efectul de beton și formatul mare 46,5x94cm, permit ca Tilei de Vinil Monarch SP să devină o alternativă excelentă la faianța de porțelan, mai ales datorită grosimii foarte mici de 5mm. Un plus fundamental al vinilului Tile Monarch SP este dat de rapiditatea instalării făcute prin clic, fără a fi nevoie să folosiți niciun fel de agent de legare.

vinilici-tile-monarch