New Line S120

New Line S120 este o scândură mică de stejar european, multistrat fenolic cu o grosime de doar 1 cm, caracterizată prin caracteristici tehnice ridicate. Cele 10 culori în format lățime de 12 cm, toate sunt lăcuite în CflS1, ceea ce conferă acestui produs o caracteristică importantă ignifugă. Certificarea italiană atestă calitatea materialului folosit și a lucrării și i se acordă un standard de înaltă calitate a acestui produs. Pe lângă cele 10 culori standard, este posibil să personalizați pe gustul personal.

newline-ambientazione

New Line S120 Fishbones 30/45/60°

New Line S120 este o scândură mică de stejar european, multistrat fenolic cu o grosime de doar 1 cm.
Cele două oase de pește posibile (oase Chevron și Herring) amintesc de o schemă de instalare antică, folosită de secole și încă propusă în mediul modern, cu o notă contemporană. Efectul rafinat și elegant este acordat! Cele 10 culori în format lățime de 12 cm, toate sunt lăcuite în CflS1, ceea ce conferă acestui produs o caracteristică importantă ignifugă. Pe lângă cele 10 culori standard, este posibil să personalizați pe gustul personal. Este posibil să obțineți și acest parchet în lățimea de 9 sau 14 cm, cu lungimi adaptate pentru o personalizare majoră. Certificarea italiană atestă calitatea materialului folosit și a lucrării și i se acordă un standard de înaltă calitate a acestui produs.

newline-s120-taglio-spina

New Line S140

New Line S140 este o scândură mică de stejar european, multistrat fenolic cu o grosime de doar 1 cm, caracterizată prin caracteristici tehnice ridicate. Lăcuitul din clasa CflS1 conferă acestui produs o caracteristică importantă ignifugă, astfel încât poate fi utilizat în mediul public și este disponibil doar în culoarea naturală și lățimea de 14 cm. Certificarea italiană atestă calitatea materialului folosit și a lucrării și i se acordă un standard de înaltă calitate a acestui produs. Grosimea minusculă facilitează instalarea pentru renovări. Pe lângă culoarea naturală, este posibilă personalizarea culorii (la cerere) pentru o personalizare majoră.

newline-s140-ambientazione

New Line T

New Line T este realizat din stejar european și un strat fenolic de mesteacăn, cu caracteristici tehnice ridicate. Grosimea este de 14,5 mm și vine în 8 culori. Cele 4 lățimi diferite (14 – 16,5 – 19,5 – 23,5 cm) pot fi instalate în format multiplu, pentru un design mai dinamic cu un aer vechi de tradiție a lemnului. Lăcuitul din clasa CflS1 conferă acestui produs o caracteristică importantă ignifugă. Certificarea italiană atestă calitatea materialului folosit și a lucrării și i se acordă un standard de înaltă calitate acestui produs. Grosimea relativ mică facilitează instalarea pentru renovări. Pe lângă cele 8 culori standard, este posibilă personalizarea culorii (la cerere).

collezione-newline-14

New Line Black Filler

New Line Black Filler este o scândură de stejar european și multicapa fenolică de mesteacăn, cu caracteristici tehnice ridicate. Lăcuitul din clasa CflS1 conferă acestui produs o caracteristică importantă ignifugă, astfel încât poate fi utilizată în mediul public. Certificarea italiană atestă calitatea materialului folosit și a lucrării și i se acordă un standard de înaltă calitate al acestui produs. Caracteristica esențială a acestei colecții este utilizarea exclusivă a gradului CD sau DE, cu o umplutură neagră puternică care scoate în evidență nodurile și fisurile naturale, făcând fiecare scândură unică. Pardoseala este disponibilă atât cu grosimea de 10 mm, fie cu 14,5 mm și cu mai multe lățimi doar în culoarea naturală.

newline-black-filler-ambientazione resized