Ar_gent

Ar_gent este un proiect versatil, cu tonuri neutre și soluții infinite de așezare pentru arhitectură contemporană, minimală și rafinată. Este inspirat de frumusețea naturală a Calcarului Argent, una dintre cele mai elegante calcare din Peninsula Iberică. Această redare atrăgătoare a suprafeței de piatră dă viață elementelor grafice care prezintă efecte 3D moi, reflexii de lumină și mici pete. Rezultatul este o reinterpretare elegantă, dar informală a pietrei, care sărbătorește farmecul imperfecțiunii.

Colecția este disponibilă în 7 formate și 4 culori, Ash, Cream, Dark și Greige, care conferă instantaneu profunzime structurii subliniind eleganța sa naturală. Colecția este, de asemenea, îmbogățită de o gamă de mozaicuri și este disponibilă în două finisaje de suprafață. Pentru a garanta utilizarea multifuncțională, Sichenia a îmbogățit colecția cu o nanotehnologie de ultimă generație numită Soft Grip: este netedă la atingere, dar în același timp păstrează proprietăți antiderapante. Pe lângă 10 mm și 20 mm, Sichenia a lansat și noua grosime de 14 mm: un produs cu caracteristici tehnice de ultimă generație, extrem de rezistent.

Încă o dată, Sichenia a dezvoltat o colecție cuprinzătoare care se remarcă prin gama largă de formate, grosimi, eleganța culorilor și adâncimea texturilor. Toate aceste caracteristici permit aplicații „IN” și „OUT”, atât pe podele, cât și pe pereți pentru proiecte rezidențiale și comerciale.

Mus_eum

În marile proiecte artistice și arhitecturale, de la Acropole la Luvru, marmura a jucat întotdeauna un rol esențial ca expresie a excelenței și a idealurilor nobile. Întâlnirea dintre artă și design îl inspiră pe designer, datorită căruia este posibil să se recunoască materialul care a modelat frumusețea de-a lungul secolelor: marmura și venele sale.

Mus_eum a fost creat pentru a fi completarea naturală a Mus_art, deoarece poate fi utilizat atât pe podele, cât și pe pereți, dar își face drum și singur sau cu alte colecții Sichenia. Venele, nuanțele și decorațiunile elegante fac din acest proiect o colecție completă care poate oferi infinite soluții de așezare.

Disponibil în trei finisaje, la fel de multe variante dimensionale și propuneri pentru decorațiuni interioare și exterioare, Mus_eum este un proiect cu un caracter puternic, modern și dinamic. Creează proiecte cu mare impact estetic. Colecția Mus_eum are trei finisaje care subliniază frumusețea naturală a marmurei și a venelor sale. Suprafața „Lux” reflectă lumina, sporind luminozitatea naturală a ambianțelor. Finisajul „Matt” caracterizează spațiile contemporane și oferă o experiență relaxantă și delicată. Datorită utilizării nanotehnologiei în glazură, suprafața este „Soft Grip“, moale la atingere, dar rezistentă la alunecare. În cele din urmă, finisajul „Sabbiata Grip” cu aspect înăbușit are proprietăți antiderapante ridicate, prin urmare este potrivit în special pentru zonele de exterior și de wellness. Amestecul priceput al acestor suprafețe oferă posibilitatea de a folosi materialul în contexte multiple, creează un joc fascinant de lumină.

Mus_art

Lucrările de artă devin muze care inspiră crearea unei colecții unice. Frumusețea naturii este căutată, recunoscută și contemplată pe o suprafață ceramică cu un caracter sofisticat.

Când straturile de  coloranți sunt turnate pe suprafață și realizate, arta îndeplinește esența pământului și creează o coeziune perfectă de nuanțe. Texturile și culorile puternice dau viață unui decor care reinterpretează conceptul unei opere de artă. Este un adevărat tablou, perfect pentru a decora medii elegante și somptuoase.

Disponibil în patru variante cromatice, conferă frumusețea naturii pe învelitoare, cu un efect material extraordinar. Colecția este, de asemenea, perfectă atunci când este combinată cu alte materiale, cum ar fi alter ego Mus_eum sau materiale inspirate din lemn sau metal. Suprafața „ondulată” conferă plăcilor o reflexie semilucioasă caracteristică. Este un finisaj numit „Soft-Touch“, cu o senzație mătăsoasă care face ca materialul să fie plăcut la atingere. Textura netedă și ușor opacă conferă produsului aspectul tipic al marmurei naturale.