Proiectarea este cercetare

În prezent, pardoselile produse cu polimeri sintetici au un aspect remarcabil. Structuri profunde, tonuri naturale pentru lemn și tonuri moderne pentru rășini, dimensiuni pentru fiecare spațiu cu plăci de 90x90 cm și multe alte versiuni. Aceasta este validitatea estetică a noilor pardoseli SINTESY.

Durabilitate

Reciclabil

Rezistență

Comfort

Cercetare

Design

CONNECT

SINTESY CONNECT este o pardoseală eterogenă din vinil (LVT Luxury Vinyl Tile) echipată cu un sistem de blocare uscat de mai multe tipuri (TLS 55G și PLS), pentru a fi așezat rapid, de asemenea, pe suprafețe mari, fără a utiliza adezivi. Este soluția ideală ori de câte ori instalarea rapidă este factorul major. Oferă o rezistență ridicată la uzură și umiditate și, prin urmare, poate fi instalat și în medii umede, cum ar fi bucătării și băi. Decorurile cu efect de lemn sunt apreciate pentru aspectul lor natural și designul modern. Două tehnologii distincte prin stratul de uzură 0,30 și 0,55 și clasa 23-31 și 23-33-42 pentru a întâlni diferitele destinații de utilizare și buget

CONNECT 55G

Aproape un clasic din colecția SINTESY, Connect 55G își datorează numele sistemului de interblocare 5G, care îl face ușor de instalat, rapid și incredibil de rezistent la tracțiune. 55 face referire la stratul subțire care îl face rezistent la uzură de doar 0,55 mm.

CONNECT 30

CONNECT 30 se caracterizează prin grosimea redusă, doar 4 mm, și prin stratul de uzură de 0,30 mm. Aceste caracteristici îl fac mai flexibil, mai ușor de montat și cu un buget mai mic, fără a renunța la rezistența clasei comerciale 31.

FIT.LAY

SINTESY FIT.LAY este o pardoseală eterogenă din vinil (LVT Luxury Vinyl Tile) care oferă spațiu creativității. Datorită structurii specifice a șapei de pardoseală care creează aderență cu podeaua, aceasta poate fi plasată expusă, pentru a face o aplicare foarte rapidă și îndepărtarea acesteia, precum și cu lipire permanentă sau semipermanentă. Sistemul de așezare fără îmbinări (tăiere ascuțită) vă permite să tăiați și să modelați podeaua, creând geometrii personalizate și adăugând cu ușurință diferite elemente decorative. FIT.LAY este potrivit pentru pardoseli ridicate inspectabile și pentru suprafețe mari și este propus în zece decorative originale: efect lemn, efect rășină și efect tatami.

STAR.K

SINTESY STAR.K este o nouă pardoseală eterogenă din vinil în format mare, caracterizată prin stabilitatea sa dimensională. STAR.K este o LVT de nouă generație realizată dintr-un panou unic extrudat care îl face semirigid, dar flexibil, puternic și stabil chiar dacă este expus la schimbări bruște de temperatură. Este echipat cu un strat acustic preasamblat și nu se teme de umiditate. Este disponibil în 10 decori, opt decoruri cu efect de lemn și două decoruri care reproduc reproducerea materiei.

FLEX

Pardoseala FLEX fără PVC este sinteza pardoselilor moderne: flexibile, în format mare, dar cu grosime redusă (5+1 mm), rezistente și nu fragile, necesită întreținere redusă, cald la atingere, fără plastifianți. Rezultatul unui brevet internațional (Silent Touch®), garantează o suprafață puternică, foarte tactilă, rezistentă la flacără și asigură în același timp performanțe acustice corecte. Decoruri imprimate fin care reproduc cea mai atractivă materie: lemnul. Este pardoseala hibridă SINTESY, atât de modernă, atât de tradițională.