Materie pură care vorbește sufletului

Lemn. O chestiune care a atras întotdeauna omul. Un element care ne apropie pe toți de natură, de esența noastră cea mai autentică. Acesta ar trebui să fie motivul pentru care rămâne materialul preferat pentru pardoselile caselor noastre, deoarece ne readuce la rădăcini adânci și cu el retrăim cunoștințe antice și atmosfere atemporale. Pardoseala din lemn are gustul autentic al darurilor pământului, aduce în camerele noastre ecoul pădurii, latura spontană și naturală care se află în interiorul fiecăruia.

Începeți de la o idee ... noi o transformăm în realitate

Oricare ar fi inspirația – oricât de originală – o putem transforma în realitate prin Live Project. Un material, o țesătură, o anumită culoare, un nou finisaj pot fi reproduse pe suprafața scândurilor de lemn. Puteți găsi soluția care se potrivește cel mai bine ideii dvs. de amenajare.

 

Pentru a vă satisface așteptările, linia Oximoro este disponibilă în 9 formate diferite. De la scânduri mari care depășesc doi metri lungime, până la dimensiunile pătrate. Există o dimensiune pentru fiecare spațiu de locuit, alegeți cea care vi se potrivește.

OPERA 15

Cu o grosime de numai 10 mm, Opera 15 își va găsi locul peste tot. Este o pardoseală prefinită din lemn de stejar cu 2 straturi și o placă unică potrivită numai pentru instalarea prin lipire.

OPERA 19

Opera 19 are o stabilitate dimensională remarcabilă și este disponibil în multe finisaje pentru a oferi culori variate, de la tonuri calde și tradiționale până la griuri moderne.

OPERA 26

Opera 26 cu dimensiunile sale importante propune Attila răzuită manual, Ernani nestructurat și stejarul rustic profund periat al Etnei Naturale.

OPERA SMART

Colecția Opera Smart se extinde. Bosco Larice Montana se adaugă la propunere în stejar natural periat Aida Smart. Opera Smart este soluția gândită pentru cei care caută soluții Prêt-à-Porter, unde frumusețea materialului din lemn devine accesibilă. Produse simple, dar nu obișnuite, într-adevăr, se dovedesc a fi o alegere inteligentă, inteligentă precis, pentru că alegerea lor este suficientă pentru a aduce acasă toate valorile distinctive pe care doar lemnul ni le poate da.

OPERA EVO

Pardoseala Opera Evo este inspirată de stiluri de viață clasice, cu materiale îmbunătățite până la cele mai la modă, unde culoarea și particularitatea efectelor sunt în centrul atenției.

OPERA UNGHERESE

Opera Ungherese este un pardoseală prefabricată din lemn de stejar, cu o singură scândură, pentru așezarea șoldurilor pre-asamblate. Două propuneri de stil rustic periat: gri sau natural, Ervel și Liszt.

NEC SQUARE

Nec Square este o pardoseală din lemn cu panou central în sistem de îmbinare HDF și TLS-5 Plus care permite așezarea acestuia cu instalație plutitoare într-un mod ușor și stabil. Este propus în format pătrat în versiunile Puro sau Argento

NEC LONG

Nec Long este o pardoseală din lemn cu un panou central în HDF care adoptă sistemul de îmbinare TLS-5 Plus și micro-teșitul pe 4 laturi pentru a fi așezat cu instalație plutitoare. O pardoseală modernă din lemn în tehnologie și design datorită finisajelor naturale sau bianco .

ERMITAGE

Ermitage este compus din elemente cu lățimi multiple care au un impact estetic remarcabil. Răzuirea manuală și afumatul combinate oferă un efect autentic.

ITACA

Itaca se caracterizează printr-o scândură nobilă de stejar de o lățime importantă, finisată cu ulei și pete sau cu un lac zdrențuit cu efect uleiat. De asemenea, este disponibil cu un finisaj texturat care reproduce o tăietură moale în plan ferăstrău cu efect „țesătură”.