Podea Hi-Tech din lemn

LumberTech este o pardoseală revoluționară din lemn, iubită pentru numeroasele sale calități care combină rezistența și frumusețea, rezultatul tehnologiei aplicate materialului natural. Cu LumberTech găsim un răspuns original și performant, orientat spre viitorul designului casei în care materialul este transformat continuând să-și exprime într-un mod autentic și tangibil originea naturală.

Cum este realizat Lumbertech

Linia de pardoseli tehnologice care combină praful de lemn, compusul patentat de praf de lemn și rășină care pătrunde în pori, cu tabloul de bord natural, este revoluția pardoselilor din lemn și astăzi se numește LumberTech.

Se caracterizează printr-un efect natural la atingere și la vedere, astfel încât miezul său din lemn este pur autentic și referința sa la natură și materie primă este respectată. Fără lipici, fără aderență, doar material care se topește singur și creează o podea caldă și primitoare, dar și ultra rezistent la impact și uzură. LumberTech este disponibil în două dimensiuni și cu finisaje uleioase sau lăcuite.

O adevărată revoluție în parchetul clasic și o soluție cu aspect romantic, dar cu o inimă ultra-tehnologică.

Lumbertech Oil

Lumbertech Varnish