Chambord Bianco

Baie în design Chambord Bianco cu inserții mozaic. Chambord reamintește de farmecul și măreția castelelor de pe valea Loarei cu o colecție de ceramică porțelanată cu efect de piatră.

Calacatta Gold

Baie care scoate în evidență practicabilitatea în montaj și excelența designului ceramicii porțelanate, atât pe zona de pardoseală cât și vertical: Calcatta Gold, în varianta Lappato – textură semi-lucios.

Silvis Noce

Evoluțiile în stil provin din atracția atemporală a lemnului, pentru a conferi personalitate și versatilitate ceramicii. Cu ajutorul Silvis Noce, camerele capătă căldură, familiaritate, eleganță și profunzime, cu o dispoziție perfectă în interior și în exterior.

ME_TAL Pearl

Baie în design Contemporan, ME_TAL perlă. Trecerea timpului oxidează suprafețele metalice. Această reacție chimică este esența gamei ME_TAL.

DM Living

Piese de mobilier pentru spații rezidențiale și comerciale: masuțe de cafea, rafturi, lampadare, scaune de bar și alte piese de mobilier care te vor inspira și te vor ajuta să iți decorezi spațiul cu stil și bun gust.

Capra Neagră

Capra Neagră vine în întâmpinarea clienților cu un nou concept în ceea ce privește debitarea și prelucrarea diverselor materiale (oțel, aluminiu, cupru, alamă, aliaje, titan, plastic, ceramice, sticlă, granit, marmură, lemn precum și alte materiale compozite). Echipamentele CNC sunt de ultimă generație, utilizarea lor revenind unei echipe de profesioniști atât in proiectare cât și în…

Verde Profilo

Marca Verde Profilo® s-a născut în 2008 dintr-o idee a lui Stefano Laprocina, un tânăr antreprenor și un cunoscător și iubitor profund al naturii. Din intuiția sa vine MOSSwall®, sistemul original brevetat de Verde Profilo® pentru a crea…

Sichenia

Producător de renume mondial, SICHENIA prezintă o ofertă completă ce cuprinde modele de interior-exterior cu imitații de parchet, piatră naturală, marmură, ciment, cărămidă, din gresie porțelanată de cea mai bună calitate.

Dedeman

Mauris euismod ante a mauris ultrices malesuada ivamus tempus gravida elit.

Skema

O cercetare constantă este posibilă numai datorită muncii echipei noastre de designeri, ingineri, tehnicieni și oameni de marketing care lucrează în sinergie pentru a găsi astăzi soluții și răspunsuri pentru mâine.

Meg Trading

Întreaga ofertă, fie că este vorba de import sau producție proprie este supusă controalelor de calitate din Italia și este conformă normativelor CE în vigoare. Partea de producție a parchetului din lemn îmbină tehnica modernă cu cea tradițională. Experții MEG TRADING, artizani în prelucrarea lemnului, pot oferi soluții unice și personalizate celor mai exigenți clienți.

Resinchim

“Experiență și competență” – de peste 15 ani în domeniul consultanței și monatajului de pardoseli epoxidice și hidroizolații pe bază de poliuree.

WDP

Morbi eu rutrum risus, vel vulputate odio dictum purus vel condi mentum.

Mauris eleifend losem

In convallis – dolor turpis a feugiat facilisis. Morbi iaculis erat posuere, congue neque in, dapibus dui.

Glavrida lorem ipsum

Curabitur iaculis quis justo nec tincidunt etiam id elit vel ipsum nulla amet lorem.